Lifestyle

1. Mijn verhaal

Eind 2017 was het klaar.      

Ik was opgebrand en ik kon niet meer. Zoooo moe, geen eigen wil meer en emotieloos. Er was niks meer aan.
Na een aantal maanden kwam ik erachter dat het zo niet langer verder kon gaan. Ik wilde weer mezelf zijn, alleen dat is best lastig want: wie was ik eigelijk? Wat heb ik voor toegevoegde waarde en wat wil ik eigelijk? Hoe ben ik in deze situatie gekomen en waar haal ik de energie vandaan om hier uit te komen? Het leek een onbegonnen zaak.

Begin 2018 was het begin.  

Als je ergens mee stopt, geeft het je ruimte voor iets nieuws. Door al die vragen besefte ik dat ik mezelf opnieuw moest leren kennen. Hier had ik de rust en ruimte voor nodig. Ik ben gestopt met mijn werk en ik ben mijn zoektocht begonnen. Aan het begin van mijn zoektocht kon ik dit nog niet zo helder zien. Ik was te moe, stond op de automatische piloot en had al maanden geen gehoor aan mijn gevoel gegeven. Het besluit om te stoppen met werk was voor mij daarom heel moeilijk.

Ik ben deze blog gestart om mijn innerlijke zoektocht te kunnen uiten. Mijn bevindingen en inzichten schrijf ik hier van mij af. Ik lees mijn blogs om mezelf te inspireren en om mezelf te herinneren met waar ik mee bezig ben.

pexels-photo-220067.jpeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s