Food

Cookies & Cream havermout

Warme havermout kan gewoon heel lekker zijn.

  • 40gram    Havermout
  • 200ml      Magere melk
  • 15gram   Eiwitpoeder Cookies & Cream
  • 1 x            Banaan
  • 20gram    Ongezouten nootjes

Warm op laag vuur de melk op in een steelpannetje. Zodra het kookt voeg je de havermout toe. Blijf goed roeren tot het een dikkig begint te worden. Voeg als laatste het eiwitpoeder toe en blijf roeren tot je het dik genoeg vindt. Serveer in een bakje met banaan, nootjes en wat je verder lekker vindt!

IMG_9596

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s